Droom-Wijnen

Over ons

Droom-Wijnen is een nieuwe en dynamische speler op de markt. Wij importeren zelfstandig Franse kwaliteitswijnen en zetten deze af bij wijnspeciaalzaken, delicatessenwinkels en het bedrijfsleven. Ook verzorgen wij wijnproeverijen op locatie. Dit kan voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Wat is ons verhaal achter het bedrijf? Het is begonnen met een droom in het departement Drôme in Frankrijk, gelegen net boven de Mont Ventoux. Het roer moest om en na enkele jaren gewerkt te hebben in de professionele wijnwereld is het tijd geworden om zelf wijn te gaan importeren. Vandaar de naam Droom-Wijnen.

Wijn is al lange tijd een passie van mij. Het is begonnen met het bezoeken van wijnproeverijen en het volgen van een cursus. De hobby is uit de hand gelopen en de interesse in wijn was gewekt. Een officiële opleiding volgde en daarna moest ook het werk eraan geloven. Na bijna 3 jaar gewerkt te hebben bij een grote landelijke keten van drankenspeciaalzaken, ben ik overgestapt naar een importeur waar ik de beginselen van het importeren heb geleerd. Tijdens een vakantie in de Drôme in Frankrijk kreeg ik het idee om mijn favoriete wijnen zelf op de markt te brengen. U kunt ze vinden onder het tabblad „ Onze wijnen”.

Onze leveranciers zijn voornamelijk kleine familiebedrijven die al generaties lang wijn maken op een verantwoorde en duurzame manier. Wij kennen onze leveranciers persoonlijk en zijn altijd ter plaatse geweest om de wijnen te proeven en te selecteren. We hebben de wijnkelders gezien en weten waar de wijngaarden liggen. Uiteraard werken wij er hard aan om het assortiment voor u uit te breiden. Hiervoor zijn we meerdere malen per jaar in Frankrijk om nieuwe leveranciers te zoeken.

Ik ben ervan overtuigd dat u net zo enthousiast bent over mijn droomwijnen als ikzelf. Wilt u een vrijblijvende afspraak om wat wijnen te proeven, neemt u dan contact met mij op via telefoonnummer 06-307 14 233 of per e-mail op info@droom-wijnen.nl .

IMG_7318