Droom-Wijnen

From the blog

Nieuws van Droom-Wijnen

Pouilly-Fumé van Dominique Guyot door Decanter verkozen tot 1 van de beste Loire Sauvignon Blancs!

50-dominique-guyot-pully-fume

Decanter Magazine heeft de Pouilly-Fumé van Dominique Guyot verkozen tot 1 van de beste Sauvignon Blancs uit de Loire. Onze Droom-Wijn kreeg maar liefst 90 punten toebedeeld. Deze prachtige Pouilly-Fumé wordt gemaakt door vijfde generatie wijnmaker Dominique Guyot. Zijn percelen ” Les Loges” behoren tot de beste percelen van Pouilly-sur-Loire vanwege de optimale ligging ten opzichte van de rivier de Loire en de zon. Hij maakt een mooie karakteristieke wijn met veel wit fruit, mooie citrustonen en een flinke dosis vuursteen in de geur en smaak. Een echte topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *